Zásady zpracování osobních údajů


Pokud jste našim zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. Zodpovídáme za jejich ochranu a bezpečí. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízením o ochraně osobních údajů).

1. Kdo je správce?

Správcem osobních údajů na webu www.indiesrec.eu je Indies Happy Trails s.r.o., IČ 29303737, se sídlem Štefánikova 8, 602 00 Brno. 

Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

2. Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na tel. čísle +420 549 245 610 nebo na e-mailu: distribuce@indiesrec.cz. Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR

3. Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Poskytování služeb, plnění smlouvy
Vaše osobní údaje v rozsahu: e-mail, jméno, příjmení, adresa bydliště, v případě nákupu jako podnikatel nebo firma také IČ a DIČ, popř. telefon nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (např. dodání zboží, zaslání přístupů na web apod.).

Vaše osobní údaje v rozsahu: IP adresa a použitý prohlížeč potřebujeme pro plnění smlouvy (při stahování digitální hudby) a/nebo jsou nezbytné pro provoz webu (logy webového serveru se pravidelně mažou)

Vedení účetnictví
Jste-li  zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Marketing - zasílání newsletterů
Vaše osobní údaje (e-mail a případně jméno), na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li  našim zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky.

Pokud nejste našim zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 5 let od udělení. Souhlas nám vyjádříte tzv. Double opt-in potvrzením. Toto potvrzení je jasným vyjádřením vašeho souhlasu se zpracováním vašich osobních údajů. 

V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Pokročilý marketing na základě souhlasu
Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích stran nebo využít e-mailovou adresu pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu 5 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

 

4. Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby. Ve spoustě případů by bez cookies navíc web ani správně nefungoval.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

5. Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které pravidelně aktualizujeme.

6. Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům má přístup pouze přepravce, pokud to je v situaci přepravy zásilky k vám.

Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují.

  • Ekonomický systém (speciálně vyvinutý pro nás - nemá marketingové jméno)
    Google

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě při výběru, budeme na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

7. Předávání dat mimo Evropskou unii

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii.

8. Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: distribuce@indiesrec.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 30 kalendářních dní, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl(a) námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování, např.: odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace pošleme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme maximálně 30 kalendářních dní.

Právo na výmaz (být zapomenut) Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje od sebe / ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 14 kalendářních dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s produkty, akcemi a službami vám zasíláme, jste-li náš zákazník na základě vašeho oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

 

V Brně dne 18.5.2018



Vyhledávání

Moje Indies

Koncerty

připravují se...

Album zdarma

Zdarma tento měsíc: Best Ofobal alba






Pro děti

obal alba

Jiří Pavlica a Hradišťan
Hrajeme si u maminky
269 Kč

obal alba

Hradišťan a Jiří Pavlica
Studánko rubínko
269 Kč

obal alba

CM Soláň a CM Danaj a CM Technik
Dyž sem byl malučký
254 Kč

obal alba

Karolína Kamberská
Říkadla a křikadla
179 Kč

obal alba

Amálka K.
Nešišlej!
269 Kč

obal alba

Pískomil se vrací!
Buďte první, komu se to líbí
278 Kč

obal alba

Rózinky
Rózinky
212 Kč

obal alba

Petr Štěpánek
České pohádky K.J. Erbena
199 Kč

obal alba

Josef Somr
Veselé mašinky
199 Kč

obal alba

Josef Somr
Veselé mašinky 2
199 Kč

obal alba

Petr Nárožný
Živočichopis a jiné pohádky
199 Kč

obal alba

Viola Fischerová
Jak Kuba vyzrál na Papejše
207 Kč

obal alba

Yellow Sisters
Zvěřinec 2
269 Kč

obal alba

Rózinky
Cvrkot
212 Kč

obal alba

Various Artists
Moravské hlasy - Jižní Morava
300 Kč

 

Folklór

obal alba

Horňácká muzika Petra Mičky
Z kořenů strom
212 Kč

obal alba

CM Soláň
Dobře je s muzigú
212 Kč

obal alba

CM Soláň a CM Danaj a CM Technik
Dyž sem byl malučký
254 Kč

obal alba

CM Danaj
Písňovou zahradou
212 Kč

obal alba

Musica Folklorica
Počúvajte, co vám pravím
269 Kč

obal alba

Cimbal Classic Městské divadlo v Brně
Betlém
242 Kč

obal alba

Luboš Holý a Musica Folklorica
Rabudeň, rabudeň
269 Kč

obal alba

Cimbal Classic
Vánoce v Rožnově
224 Kč

obal alba

Hana a Petr Ulrychovi Javory
Advent
254 Kč

obal alba

Cimbálová muzika Stanislava Gabriela
Neseme Vám tú novinu
224 Kč

obal alba

CM Soláň
Bylo lásky, bylo
212 Kč

obal alba

CM Danaj
V dobrém sme sa zešli
212 Kč

obal alba

Flair a Klára Blažková - Obručová
Od pramenů k moři
225 Kč

obal alba

Jan Rokyta
Returns From Afar
224 Kč

obal alba

Ostravica a Alfred Strejček
Němajte za zle, že zme pryšli k vam...
219 Kč

obal alba

Various Artists & Jaromír Nečas
Píseň jsem šířil nejraději
238 Kč

obal alba

Solamente naturali
Collection Of Lubeník
350 Kč

obal alba

Béla Bartók a Iva Bittová Mucha Quartet
Slovenské spevy
379 Kč

obal alba

Dalibor Štrunc a Moravský komorní orchestr
Malované na cimbál
269 Kč

obal alba

Various Artists a BROLN a CM Technik
Legendy
254 Kč

obal alba

BROLN
Na pěknú notečku s Leošem Janáčkem
224 Kč

obal alba

CM Horváthovci
Zapomenuté tóny
190 Kč

obal alba

Klára Blažková - Obručová
V klíně rodných hor
212 Kč

obal alba

Jitka Šuranská &Trio
Divé husy
269 Kč

obal alba

Hana Hegerová
Recital 70 - Live
999 Kč

obal alba

BROLN
Ej, od Buchlova
225 Kč

obal alba

BROLN
25 let na pěknú notečku
270 Kč

obal alba

Luboš Holý
Luboš Holý zpívá písně z Horňácka
225 Kč

obal alba

Various Artists
Musica pura 2016
212 Kč

obal alba

Dušan Holý Jura Petrů
U chodníčka
269 Kč

obal alba

Nebeská muzika
Zbojstory
436 Kč

obal alba

Petr Oliva
Janáčkovy inspirace
284 Kč

obal alba

Various Artists
Struny nad Oslavou
269 Kč

obal alba

CM Pavla Múčky
Ve Strážnici na vojnu verbujú
212 Kč

obal alba

Jarmila Šuláková a CM Technik
1929 - 2017 (2CD)
254 Kč

obal alba

CM Soláň
Na Vánoce
224 Kč

obal alba

CM Radhošť
Synku Janku černojoký / My sme Valaši
269 Kč

obal alba

Hradišťan a Jiří Pavlica
Pozdraveno budiž světlo
269 Kč

obal alba

Cimbal Classic
Nepřestaň si malovat
284 Kč

obal alba

Various Artists
Moravské hlasy - Jižní Morava
300 Kč

obal alba

CM Vonica
Skoro ráno bývá
224 Kč

obal alba

Josef Laža
Valašský zpěvák Josef Laža
269 Kč

obal alba

Various Artists
Antologie moravské lidové hudby 8 Smrti, milá smrti
224 Kč

obal alba

CM Danaj
Desatero
224 Kč

 

Mluvené slovo

obal alba

Miloš Urban
Praga Piccola
269 Kč

obal alba

Eduard Fiker
Série C-L
314 Kč

obal alba

Josef Prokeš
Platím utopence,kafe a rum
212 Kč

obal alba

Arthur Conan Doyle
Sherlock Holmes: Tři Garridebové / Umírající detektiv
207 Kč

obal alba

Arthur Conan Doyle
Sherlock Holmes: Barvíř na penzi / Podnájemnice v závoji
207 Kč

obal alba

Viola Fischerová
Jak Kuba vyzrál na Papejše
207 Kč

obal alba

Jiří Boudník
Věže - Příběh 11. září
315 Kč

obal alba

Arthur Conan Doyle
Sherlock Holmes: Vyděrač, Žlutá tvář
218 Kč

obal alba

Veronika Bednářová
Má americká krása
284 Kč

obal alba

Jaroslav Žák
Konec starých časů
284 Kč

obal alba

Jiří Stránský
Balada o pilotovi
269 Kč

obal alba

Eduard Fiker
Paklíč
269 Kč

obal alba

Zdeněk Mahler
K české národní povaze
238 Kč